Förlåt jag suger :(

Förut när jag var sjuk så hade jag inget att göra så jag la ner överdrivet mycket tid på bloggen, nu har jag ju fått en sjukpolare så idag har jag snackat i telefon i 5 timmar. Skitmysigt faktiskt! ^^

Men imorgon ska jag stanna hemma igen och då lovar jag bättre uppdatering, ny dag nya tag right? ;)



Bjuder på bilder från när jag var blondie, saknar det! Förresten hade jag fett långt hår på dom här bilderna, det var ett år sen och nu är mitt hår mycket kortare?! :s :@


Godnatt

Jag hade glömt hur kul det var med msn! Och vet ni? Jag har fått en sjukpolare! ^^ Det är ju tydligen någon influensa som går nu så man har ju sällskap på datan ;)


Avslutar dagen med denna bild, godnatt sovgott och så ses vi imorgon ;) ! ♥

Redigering




Hej jag har tråkigt

Bra låt

Min favoritlåt just nu!

Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor




Det finns tydligen 2 verisioner av låten men jag tycker den översta är bäst! ;)

Kvällen spenderas..

..med granatäpple, apelsin och OC. Myspys!




I hate that I love you..


I try to stop thinking about you and what we did


Dagens låt



Grymt bra!


38.5 graders feber

Hoppas ni får en kul helg. Min blev inte som planerat pga influensan/förkylningen.. -.-

Sitter och kollar på Extreme Home Makeover. En familj där pappan är blind och sonen är döv. Sonen använder sej ju av täckenspråk men han kan ju inte kommunicera med pappan eftersom pappan inte kan se, fatta vad hemskt! :(


Nails



Ibland är det riktigt svårt att komma på idéer hur man ska måla, jag tycker enfärgat är för enkelt och tråkigt men samtidigt vill man ju verkligen inte att det ska vara för mycket?! :s Men jag är nöjd. (Min hand ser fäääätt äcklig ut på närbild..)

The Orange County

Jag är alldeles för sjuk för att plugga, så min sysselsättning just nu är O.C. En av dom bästa tvserierna i världen! Jag har både säsong 1 och 2.

Serien är från 2004 men den går i repris på kanal5 varje vardag 14.30-15-30.


Sunny & snowy...

Varför måste jag vara sjuk under de dagarna när det för en gång skull är fint väder på vintern...


Kanske dags för ny hårfärg?

Jag hade tänkt färga håret ljusbrunt/mörkblont. Så nära min naturliga som vanligt. Jag tycker själv att blont är finare än brunt på mej och jag tycker också att blont är en roligare färg än brunt. Men jag vill endo att det ska se naturligt ut!

http://www.pucchiswelt.com/wp-content/Mischa%20Barton9.jpg

Ungefär såhär vill jag ha!


Jeans Every Day

http://bunnys.se/images/2010/diesel_jeans_blog_71966094.jpghttp://lisaturdell.blogg.se/images/2008/jeans9_16418897.jpg


Jag ska ta en dag då jag ska åka in till stan och bara köpa jeans! Ska köpa kanske 4 par... känner att jag behöver nya!

Sen kan jag göra dom lite personliga genom att gnugga stenar mot dom så dom ser slitna ut, riva hål, sy på lappar?!..Fast nja, jag är mer för orginella jeans. Skulle man bara ha ett par vanliga tighta jeans, en svart tshirt och några ringar så hade jag tyckt att det räckte som en snygg outfit!

Redigering


Cody Simpson

Hur lång tid kommer det ta innan han blir lika stor som Justin Bieber? Det är väl bara att vänta på att han ska bli lite äldre? HAN ÄR 97'A! Och har endo lyckats grymt bra hittils. Vunnit någon sångtävling i Australien, rest till USA, spelat in en låt med Florida, m.m! Talangfull grabb.. ;)




Har det kommit en ny Justin Bieber...?


Sjuk

Jag kan inte prata, har tappat rösten helt! Jag hostar jättemycket och har 39 graders feber. Hatar att vara sjuk! Så jävla tråkigt! Det enda man kan göra är se på film, äta glass och internetshoppa... Influensa i ett nötskal.

http://linalilja.webblogg.se/images/2010/sjuk_83493033.jpg

Outfit



| Tröja JC | Tights H&M | Armband Accent | sjalen är gammal..


Give Me Summer

Hemsk skoldag eftersom jag stog i köket.. torkade lasagne bort från bord hela dagen. Jag och Laura råkade tippa ut sjukt mycket smutsigt diskvatten på golvet och stog och moppade upp det i kanske 30min -.-

Efter skolan drog jag, Laura och Danne hem till Henning. Han har en brasa i sin källare så med den satt jag och myste under eftermiddagen!




Prästkrage fotad med kompaktkameran i somras

One thing is clear, I wear a halo

Ska dricka the med mor min nu. Har annars shoppat med Tove och umgåtts med brorsan idag, bilder på inköp kommer senare.
Godnatt ♥


1 år sen, blond & löshår ;)


Piercingnöööörd

Give me piercings! Jag vill seriöst ha piercingar överallt! Jag vill ha industrial, i tungan och i höften! Vill även ha i ögonbrynet, i läppen och i "rygggroparna" men det vill jag inte lika mycket. Sen vill jag inte se för piercad ut heller.

Just nu har jag bara piercing i naveln och vanliga hål i öronen. Jag får tyvärr inte ta fler just nu men jag tänker göra det endo! Förfalska underskriften...busigt! Fast jag vet inte om jag skulle våga det endo, fast det kommer inte vara det första olagliga jag gjort direkt! haha.. ;)







( Ursäkta mitt lån av googlebilder... )


Bloggen...

Den ser konstig ut om man inte använder Firefox webbläsare... Men ni får väl leva med det antar jag :s


Dagens jag



| Jeans Weekday | Body Monki | Halsduk Gina Tricot | + ringar!


Go go go henning, måste mjölka...

Har varit ute med min superbraiga vän Henning! ;) Skitkul fast kallt... Jag älskar vintern men hörrni, sommar skulle sitta fint nu asso! Eller i alla fall en utomlandsresa, *drömmer*.



Låten alla lyssnade på i lågstadiet! ..förutom jag vill säga :$


Måndag

Har pluggat grymt bra idag alltså! Jag stannade kvar efter skolan (som varje måndag..) och fick faktiskt sjukt mycket gjort! *stolt*

Annars har jag varit ganska "låg" idag. Ingen märkte nog någon skillnad eftersom jag annars också är så jävla tråkig? :p





~ I just had sex, and it felt so good... ~


Såklart jag är vig?

Mitt nyårslöfte är...
Kunna gå ner i splitt!


Det kommer bli ett jobbigt år asso! Men jag ska bli vig(are). Ska skaffa gymkort på Friskis och Svettis och gå på yoga-och danspass för sånt blir man vig och smidig av. Saknar tiderna då jag gick på dans...




Vet inte hur jag ska vara

Jag blir så förvånad över saker jag gör ibland, förstår mej inte på mej själv. Jag vet inte vem jag är, tycker inte jag har någon personlighet. Jag har ofta ångest över mej själv och har massor av komplex och väligt dåligt självförtroende och självkänsla. Jag tror jag tänker för mycket på hur jag ska vara för att folk ska tycka om mej. Det finns så mycket jag ångrar att jag har gjort, och när jag tänker på det blir jag ledsen. Men försöker alltid rätta till mina misstag, men ibland är det svårt...
Tro inte att jag inte är mej själv nu, för det är jag.


Jag är fan äcklig.


En outfit

Jag är lat och orkar inte ta outfitbilder varje dag.. Måste skärpa mej! Den här är från i fredags.



Vitt Linne Gina Tricot | Rosa Linne Cubus | Halsduk BikBok | Tights H&M | Armband Ur&Penn


What a night..!

Haha rubriken.

Inatt var jag med Nils och idag träffade jag Verre. Kuligt. Mitt internet har fuckat under några dagar, men nu ska uppdateringen bli bättre!


En av alla bilder jag tog inatt

Chai Latte Älskare

Bara för att jag älskar Chai Latte var jag bara tvungen att köpa hem ingredienserna så att jag kan göra egen! Och det smakar fan precis som på café!

Köpte sirapen på ICA och pulvret på Himalaya i Globen.



| TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS |


Satsatsaturday

Sitter just nu hos min mor och dunkar musik. Jag har ändrat hennes musiksmak så nu gillar hon sånt som jag! Vi ska snart äta middag. Här äter dom alltid sjukt tidigt.. Ikväll ska jag och Nils ha kul tillsammans ;)


Onsdag

Var lite med Laura. Vilket jag också var igår. Åt amerikanska pannkakor...!



Vi la dit smör så det skulle se snyggare ut! (mobilbilder..)

tröttast.

Ligger i sängen. Mobilblogga för jag e för trött för å starta datan. Kom hem 12 efter att ha vart me oliver. Imorron och framöver ska jag min blogg äga. Godnatt :-)

Musiktips


Julnaglarna

(USCHHH SKARRIG HAND!)


Någon ville se bild på mina julnaglar så självklart får den det!

Närbild så att man ser alla kladdiga fel... Mys. Det var inte direkt tomtar utan mer tomtens "rock", klädsel, som ni ser.

I wanna be a billionare

Direkt efter nyår hade jag 10,000kr :$ Då kände jag värsta pengalyckan x) Sen köpte jag systemkameran för 5000kr och nu har jag av någon konstig anledning bara 1500kr kvar... Jag har typ shoppat upp resten, shiet! ;o

Men jag har i alla fall bestämt mej för att börja spara till något. Det finns alltid saker man kommer villja ha. Men jag kan inte bestämma mej för vad jag ska spara till.

Nytt objektiv? Ny data? Dvd? Shopping? iPad? Moppe? Till när jag blir vuxen? KANSKE TILL EN BIL?! till när jag får körkort dårå...


Bild från innan nyår, hade inte fått de sista 3000kr då.. ;)


Shoppat igen...

Varje måndag efter skolan ska jag och Laura stanna kvar i öppen ws och jobba. Det ska vi göra varje vecka hela terminen, sen ska vi också stanna kvar en timme på phsamtal en annan dag... TAGGAD... -.-

Idag efter att vi stannat kom min älskling Sophie till skolan och så drog vi tre till stan. Jag och Laura shoppade (bara på rea ofc). Sen åt vi på Taco Bar. MYS!




Jackor Gina Tricot (49:- st!!!!) | Smycken Ur&Penn

Lady Gaga

Lady Gaga är nog den coolaste människan på hela jorden. Ni bara måste hålla med mej?! Jag älskar att hon är annorlunda, jag älskar hennes musik, ja jag älskar hela henne!

Förut när jag var blond och hade lugg fick jag höra att jag var lik henne. Några av mina kompisar sa då att hon var ful men det tycker absolut inte jag! Jag tar det som världens största komplimang! Blev asglad varje gång någon sa det, JAG ÄLSKAR LADY GAGA!




Designen

Som ni ser så har jag en halv design nu. Joanna har gjort den och den ska förhoppningsvis bli klar så fort som möjligt! HÅLL UT OCH VAR GLADA UNDER TIDEN!


Passande bild ;)

Min outfit

~ Gilla min flamingo-pose ~


Blus H&M | Sammetstights & linne Gina Tricot | Smycken Ur&Penn Accent bl.a


Busringning

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om busringningar. Kan inte säga att jag hatar dom för det gör jag verkligen inte! Det är kul att själv busringa och mindre kul när någon ringer till en.. Men nyss var det någon som ringde till mej och spelade upp en låt. Jag ville inte lägga på så jag lyssnade på hela låten och sen la busringaren på. Ganska random! xD

Och gissa vilken låt? Jo den här:

Björn Rosenström... haha!


Söndag

Det töade och regnade idag så vi åkte inte till Flottsbro. Vi gick hem till någon Jonas och körde en bilbana! x) Det var skitroligt faktiskt...


Jossan kossan!


Flottsbro

Idag ska jag och Josse till Flottsbro! Jag åker snowboard och hon åker skidor. Men jag är nervös, idag är det EXAKT ett år sen jag åkte sist. Och då bröt jag nästan armen! Jag fick en spricka...

Hoppas det går bra den här gången, hehe.


Bild från exakt ett år sen, det var jättesvullet.


Mot Tyresö

Ska till min barndomsvän i Tyresö! Josefine heter hon och vi lärde känna varann på dagis. Vi har sjukt många minnen från när vi var små. Det är kul för hennes föräldrar videofilmade mycket av det... x)

Annars suger min uppdatering för jag inte är van att vara en datanörd, min data är så jävla seg, den går knappt att använda efter att jag hade en "kompis" här som lånade datan och gick in på en porrsida så den fick virus. JIPPI -.- Tror viruset är borta nu men den kommer nog förbli sämst...



(efter att ha tagit 70st egobilder med systemkameran och den bästa blev den över, bestämde jag mej för att i fortsättningen använda min gamla kompaktkamera för egobilder. Systemkameran lägger märke till för mycket fula detaljer jag helst inte delar med mej av..)

Annie Erica Ingerstad

If you really knew me... skulle jag inte behövt skriva ett piss just nu, men jag tänkte att jag skulle berätta lite om mej.

Jag har nyligen det här året fått en systemkamera, Canon eos500d. Så bilder ska ni förhoppningsvis få se mycket av i alla fall. Men jag är amatör (vilken nyhet?! fast ne).

Jag älskar att hålla på och fixa med mina naglar, tror det är något slags beroende nästan. Jag älskar lukten av nagellack, det var så allt började... I julas målade jag tomtar och Rudolf med röda mulen på mina naglar, haha.

Jag tycker också mycket om stil och mode, men så jätterolig är jag inte. Jag tar inte ut svängarna. Jag vågar väl inte riktigt och så är sanningen faktiskt att jag inte passar i så mycket. Jag har konstig kropp. Inga bröst och ingen rumpa -.- Jag får nöja mej med min midja, den gör så att jag liknar en människa lite i alla fall. Och jag är ytterst tacksam för det. ;)

Jag ska bli glasögonorm... Sorgligt men sant. Ögonläkarn sa att jag såg 100% "rätt" men var tvungen att anstränga ögonen för det så jag fick jättemycket huvudvärk. Vilket jag har, varje dag. Så glasögonen kommer inte göra så att jag ser bättre, bara ta bort huvudvärken. Jag är inte närsynt eller översynt, jag har astigmatism. Jag har inte valt ut några bågar än, men fula ska dom vara, det är snyggast!

http://www.upgadgets.com/wp-content/uploads/2009/05/canon-eos-500d.jpghttp://aastridkkarlsson.blogg.se/images/2011/naglar_124912968.jpg http://3.bp.blogspot.com/_GpQQFCMeNTo/TLRbZ2itTaI/AAAAAAAAAxo/-gy1xxPoC1k/s1600/Prada_PR_03IV_1AB1O1.jpg


Shopping!

Jag äääääälskar att shoppa! Min livsglädje ju! Jag köper aldrig något jag behöver, åker bara in och lixom köper stuffs. Verkligen skitkul såhär i reatider! Men den här gången köpte jag inte lika mycket som jag vanligtvis gör, men det kanske bara är positivt? ;)

Linne Cubus | smycken Ur&Penn | trosor Gina Tricot






TIPS: Tresseme är verkligen ett skitbra märke!

Joanna min fina vän..

Alla som kollar min blogg just nu har säkert blivit spammade av Joanna. Hon fick varning från facebook till och med! Men det är väl bara kul, antar jag (HAHA).

Men hur tycker ni om att jag bloggar igen? Lovar att jag ska försöka göra mitt bästa för er skull med intressanta inlägg, bra updatering m.m.


Bild tagen av Joanna, hon tar sjukt fina bilder! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0